Over mij


Organisator / oplossingsgericht / daadkracht
Gezond verstand / zelfstandig / flexibel
Opmerkzaam / betrokken / deskundig / betrouwbaar
Oprecht / enthousiast / uitdaging / verbinden

Ervaringen in (re)organiseren, leiding geven, management en directiefuncties, werken in politiek gevoelige omgevingen, zelfstandig ondernemerschap en vallen en opstaan.

DSC_7979Organiseren en regelen
Of het nu gaat om een project te starten, orde in de chaos te scheppen of het organiseren van een event, geef mij de opdracht en het wordt geregeld. En als vanzelfspreken houd ik rekening met de wensen van mijn cliënten en opdrachtgevers.

Leidinggeven
Als leidinggevende stimuleer en coach ik mensen in zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Zelfstandig kunnen werken, verantwoordelijkheid voelen, beslissingen nemen en eigen initiatief tonen zijn voor mij belangrijke aspecten in goed werknemerschap. En daarbij hoort ook pleizer in je werk.

Verbinder, harmonie zoeker
Als gesprekspartner vind ik het belangrijk een goed luisteraar te zijn. In mijn rol als mediator zijn neutraliteit en onpartijdigheid een must. Maar ook als interim manager, projectleider en relatiebeheerder is het belangrijk om goed te kunnen luisteren, en te ontdekken wat werkelijk belangrijk is in de communicatie met opdrachtgever, client, werknemer, klant of gesprekspartner.

En in mijn vrije tijd??
Zet ik me graag in voor de samenleving als vrijwilliger bij Buurtbemiddeling

En ook in mijn vrije tijd ben ik graag de organisator. Ik nodig graag mensen uit om bij ons thuis te komen eten. De meeste voldoening haal ik uit koken voor een groot gezelschap. Maar ook het regelen van een vakantie, familie of vriendenuitje doe ik met veel plezier. Maar het liefst ben ik in de buitenlucht op het water. En als er dan ook nog een windje staat, zijn de zeilen snel gehesen en wordt een leuke zeiltrip gepland.